Informatieochtend

- Nieuws

Een basisschool kiezen doe je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker zijn dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. We zien je daarom graag op een van onze informatieochtenden.

In het schooljaar 2023-2024 hebben wij de volgende informatieochtenden voor ouders:

  • Vrijdag 15 september 2023 Nederlands 
  • Vrijdag 15 december 2023 Engels  
  • Vrijdag 2 februari 2024 Nederlands 
  • Vrijdag 19 april 2024 Nederlands 
  • Vrijdag 17 mei 2024 Engels 

Je bent dan om 09.00 uur van harte welkom in de personeelskamer op de eerste verdieping in de vd Veldestraat 3 en wordt ontvangen door onze directeur. We vertellen je graag over onze onderwijsvisie, de school en de dagelijkse gang van zaken. Laat weten dat je komt door je aan te melden voor de informatieochtend via  📩 administratie@cornelisvrij.nl

Is de ochtend ook geschikt voor kinderen?
In verband met de drukte en het programma vragen we je vriendelijk om je kind(eren) niet mee te nemen naar deze informatiebijeenkomst.

Wil je je kind inschrijven voor onze school? Lees meer over onze aanmeldingsprocedure ▶️

meer nieuws

Activiteiten BSO Cornelis Vrij

Voor kinderen die naar de Cornelis Vrijschool gaan is een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij. Aanmelden voor losse dagen is vaak mogelijk. Hier vind je een voorbeeld van het activiteitenprogramma.

Informatieochtend

Een basisschool kiezen doe je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker zijn dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. We zien je daarom graag op een van onze informatieochtenden. In het

Even voorstellen: Maud Nelissen

Met ingang van het schooljaar 2022-23 is Maud Nelissen de directeur van de Cornelis Vrijschool. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

De campagne is gesloten. Dank voor jouw steun!

De campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” is afgesloten. Veel dank aan allen die hebben gegeven voor het meubilair, de kasten, de groene speelplaats, de bijen en de theatergymzaal.  Samen doen we

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich op de vide links voor de deuren naar de kleedkamers.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.