De verbouwing

- Nieuws

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.Geplaatst 15 april 2020 – laatst bijgewerkt 22 maart 2021 


We houden je graag op de hoogte van de vorderingen, de belangrijkste data en noemenswaardige gebeurtenissen via onderstaande pagina’s:

Pieter de Hoochstraat

Inmiddels voelen we ons helemaal thuis in ons tijdelijke onderkomen aan de Pieter de Hoochstraat. De buurtkatten kennen we bij naam, en de lokalen zijn gezellig en voelen vertrouwd. De verbouwing aan de Van de Veldestraat gaat door en vordert gestaag.

Buiten spelen in de Pieter de Hoochstraat
De speelplaats achter het schoolgebouw is prima geschikt voor de jongere kinderen en is gereserveerd voor de groepen 1 t/m 4. De groepen 5 t/m 8 lopen voor een frisse neus naar het Museumplein. Met de kinderen is een looproutine opgebouwd om zo veilig en snel mogelijk naar het Museumplein te lopen. Dit gaat o.a. met vaste rijen en een vaste route. Dit geldt ook voor het spelen tijdens het overblijven. Tijdens het overblijven is er naast de vrijwilligers altijd een medewerker van Woest Zuid of het Kinderkookkafe aanwezig. Alle kinderen dragen een blauw hesje waardoor ze goed zichtbaar en herkenbaar zijn.

Beeld: Een impressie van het vernieuwde gebouw – Architect: HofmanDujardin

meer nieuws

Activiteiten BSO Cornelis Vrij

Het kerstprogramma van onze BSO is bekend. De Cornelis Vrijschool heeft een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij. Hier vind je het activiteitenprogramma voor de kerstvakantie. Aanmelden voor losse dagen is vaak mogelijk.

Informatieochtend

Een basisschool kiezen doe je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker zijn dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. We zien je daarom graag op een van onze informatieochtenden.

Even voorstellen: Maud Nelissen

Met ingang van het schooljaar 2022-23 is Maud Nelissen de directeur van de Cornelis Vrijschool. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

De campagne is gesloten. Dank voor jouw steun!

De campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” is afgesloten. Veel dank aan allen die hebben gegeven voor het meubilair, de kasten, de groene speelplaats, de bijen en de theatergymzaal.  Samen doen we

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.Geplaatst 15 april

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich op de vide links voor de deuren naar de kleedkamers.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.