Even voorstellen: Maud Nelissen

- Nieuws

Met ingang van het schooljaar 2022-23 is Maud Nelissen de directeur van de Cornelis Vrijschool. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

Hallo kinderen en ouders van de Cornelis Vrijschool,

Mijn naam is Maud Nelissen en ik mag het stokje van Emmy Lugthart overnemen als directeur van de Cornelis Vrijschool.  Hiervoor was ik directeur van de Eerste Openluchtschool, waar ik acht jaar lang met veel plezier heb gewerkt.

Ik ben in 1968 in Maastricht geboren en kom uit een echt onderwijsnest. Na de Pedagogische Academie in Maastricht ben ik in 1990 in Amsterdam Zuidoost als leerkracht gestart. In 1997 ben ik van school geswitcht en kwam ik op de Willemsparkschool terecht. In de daaropvolgende jaren kon ik me op deze school ontwikkelen van groepsleerkracht naar remedial teacher, intern begeleider en later adjunct-directeur.

Onderwijs is mijn werk en mijn passie. Kinderen en teamleden in de gelegenheid stellen om het allerbeste uit zichzelf te halen, is mijn grootste drijfveer. Naast mijn werk als directeur op de CVS zal ik volgend schooljaar ook een aantal uur per week startende directeuren in Zuidoost coachen. Ik kijk enorm uit naar het nieuwe schooljaar met alle uitdagingen die daarbij horen.

Naast mijn werk heb ik gelukkig ook tijd voor een privéleven. Ik ben getrouwd met Jet, we hebben samen twee kinderen (Kaya 14 en Vigo 13) en wonen in Zuid. We maken mooie reizen met het gezin, ik hou van lezen, koken en sporten en samen met onze zoon bezoek ik alle thuiswedstrijden van Ajax.

Hieronder mijn eerste en laatste schoolfoto. Dan hebben jullie ook vast een beeld. Ik wens iedereen een hele fijne zomervakantie toe en we zien elkaar snel!

Met vriendelijke groet,
Maud Nelissen

Maud Nelissen start in schooljaar 2022-23 als directeur van de cornelis vrijschool

meer nieuws

Activiteiten BSO Cornelis Vrij

Voor kinderen die naar de Cornelis Vrijschool gaan is een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij. Aanmelden voor losse dagen is vaak mogelijk. Hier vind je een voorbeeld van het activiteitenprogramma.

Informatieochtend

Een basisschool kiezen doe je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker zijn dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. We zien je daarom graag op een van onze informatieochtenden.

Even voorstellen: Maud Nelissen

Met ingang van het schooljaar 2022-23 is Maud Nelissen de directeur van de Cornelis Vrijschool. Ze stelt zich graag aan jullie voor. Hallo kinderen en ouders van de Cornelis Vrijschool, Mijn naam is Maud Nelissen

De campagne is gesloten. Dank voor jouw steun!

De campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” is afgesloten. Veel dank aan allen die hebben gegeven voor het meubilair, de kasten, de groene speelplaats, de bijen en de theatergymzaal.  Samen doen we

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich op de vide links voor de deuren naar de kleedkamers.

Feestelijk weerzien

Op 18 januari 2020 organiseren we voor een oud-leerlingen een feestelijk weerzien.