Bestuursavond

Op woensdag 27 juni wordt de jaarlijkse bestuursavond gehouden. Hierin wordt informatie gegeven over de voortgang omtrent de (ver)nieuwbouw en (de plaats van) de tijdelijke huisvesting.

Plaats: gymzaal
Datum: 27 juni 2018
Aanvang 20.00 uur

Agendapunten:

  1. Opening, terugblik op vorige vergadering
  2. Financiën
    3. Update op speerpunten van het bestuur
    4. Ontwikkelingen rondom (ver)nieuwbouw
  3. 21st Century Skills
  4. Visie op zorg
  5. Rondvraag en sluiting

Aansluitend is er de gelegenheid met elkaar na te praten onder het genot van een drankje en (klein) hapje.

meer nieuws

Activiteiten BSO Cornelis Vrij

Voor kinderen die naar de Cornelis Vrijschool gaan is een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij. Hier vind je de activiteiten tot en met 26 mei.

Informatiedagen

We ontvangen je graag op een van onze informatieochtenden in ons prachtig nieuwe schoolgebouw! 

Even voorstellen: Maud Nelissen

Met ingang van het schooljaar 2022-23 is Maud Nelissen de directeur van de Cornelis Vrijschool. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

De campagne is gesloten. Dank voor jouw steun!

De campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” is afgesloten. Veel dank aan allen die hebben gegeven voor het meubilair, de kasten, de groene speelplaats, de bijen en de theatergymzaal.  Samen doen we

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich op de vide links voor de deuren naar de kleedkamers.