Vacature leerkracht onderbouw (0,6/0,8 fte)

- Nieuws

Op onze basisschool is plaats voor een inspirerende leerkracht voor de onderbouw. Een unieke kans bij een van de leukste basisscholen in hartje Amsterdam.

De Cornelis Vrijschool (CVS) is een buurtschool met hart voor kinderen en cultuur in Amsterdam Zuid. Onze school kenmerkt zich als een veilige, respectvolle en eigentijdse leergemeenschap, waar kinderen werken met hoofd, hart en handen.

Ons onderwijs vindt haar oorsprong in 1889 en biedt daarmee een rijke geschiedenis waarmee we aan de toekomst bouwen. De toekomst van ónze kinderen: van ouders en teamleden, want samen willen wij het beste voor hen. Met een gedreven team van leerkrachten, vakdocenten en co-teachers zetten we ons in voor onderwijs met aandacht. Aandacht voor het individu binnen een wereld die we samen vormen. Zou jij een betekenisvol onderdeel willen uitmaken van ons creatieve team?

We zoeken per 1 augustus 2023 een leerkracht voor groep 1-2 (0,6-0,8 FTE) op de Cornelis Vrijschool. We werken met hoofd, hart en handen. Creativiteit en eigenaarschap staan bij ons centraal. Het enige dat we nog missen; dat ben jij!

Wij bieden:

 • Een inspirerende en levendige werkomgeving in een prachtig nieuw schoolgebouw midden in het culturele hart van Amsterdam
 • Een fijne werkplek met een betrokken en gezellig team
 • Enthousiaste en creatieve kinderen
 • Samenwerking met leerkrachten, vakdocenten en co-teachers
 • Vieringen waarbij leerkrachten, kinderen en ouders betrokken zijn waardoor er een bijzondere saamhorigheid is
 • Een benoeming per 1 augustus 2023
 • Werktijdfactor in overleg

Wij vragen:

 • Je bent in het bezit van een PABO-diploma
 • Bij voorkeur heb je ervaring in het onderwijs (liefst onder-/middenbouw)
 • Kennis van Blink/IPC en coöperatief leren is een pré
 • Het kunnen bieden van een rijke leeromgeving die de kinderen prikkelt in hun nieuwsgierigheid en hen uitdaagt

Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag als leerkracht op de Cornelis Vrijschool? Solliciteer nu!

Als jij jezelf herkent in deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw cv en korte motivatie per mail.
Mail naar: directie@cornelisvrij.nl

meer nieuws

Activiteiten BSO Cornelis Vrij

Voor kinderen die naar de Cornelis Vrijschool gaan is een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij. Hier vind je de activiteiten tot en met 26 mei.

Vacature leerkracht onderbouw (0,6/0,8 fte)

Op onze basisschool is plaats voor een inspirerende leerkracht voor de onderbouw. Een unieke kans bij een van de leukste basisscholen in hartje Amsterdam. De Cornelis Vrijschool (CVS) is een buurtschool met hart voor kinderen

Informatiedagen

We ontvangen je graag op een van onze informatieochtenden in ons prachtig nieuwe schoolgebouw! 

Even voorstellen: Maud Nelissen

Met ingang van het schooljaar 2022-23 is Maud Nelissen de directeur van de Cornelis Vrijschool. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

De campagne is gesloten. Dank voor jouw steun!

De campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” is afgesloten. Veel dank aan allen die hebben gegeven voor het meubilair, de kasten, de groene speelplaats, de bijen en de theatergymzaal.  Samen doen we

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich op de vide links voor de deuren naar de kleedkamers.