Informatiedagen

- Nieuws

We ontvangen je graag op een van onze informatieochtenden in ons prachtig nieuwe schoolgebouw! 

Een basisschool kiezen doe je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker weten dat je kind de komende acht jaar in goede handen is. Het is belangrijk dat een school zowel voor jou als voor je kind een plek is waar jullie je thuis voelen. In het schooljaar 2022-2023 hebben wij de volgende informatieochtenden voor ouders:

 • Vrijdag 16 september 2022 Nederlands 
 • Vrijdag 14 oktober 2022 Nederlands 
 • Vrijdag 18 november 2022 Engels  
 • Vrijdag 16 december 2022 Nederlands  
 • Vrijdag 20 januari 2023 Nederlands 
 • Vrijdag 17 februari 2023 Engels 
 • Vrijdag 17 maart 2023 Nederlands 
 • Vrijdag 14 april 2023 Nederlands 
 • Vrijdag 19 mei 2023 Engels 
 • Vrijdag 16 juni 2023 Nederlands 
 • Vrijdag   7 juli 2023 Nederlands 

Je bent dan om 09.00 uur van harte welkom in de personeelskamer op de 1e verdieping in de vd Veldestraat 3 en wordt ontvangen door onze directeur. We vertellen je graag over onze onderwijsvisie, de school en de dagelijkse gang van zaken.

Is de ochtend ook geschikt voor kinderen?
In verband met de drukte en het programma vragen we je vriendelijk om je kind(eren) niet mee te nemen naar deze informatiebijeenkomst.

Aanmelden: stuur een mail naar  📩 administratie@cornelisvrij.nl

Lees meer over onze aanmeldingsprocedure ▶️

meer nieuws

Activiteiten BSO Cornelis Vrij

Voor kinderen die naar de Cornelis Vrijschool gaan is een eigen buitenschoolse opvang: BSO Cornelis Vrij. Hier vind je de activiteiten tot en met 26 mei.

Informatiedagen

We ontvangen je graag op een van onze informatieochtenden in ons prachtig nieuwe schoolgebouw!  Een basisschool kiezen doe je niet zomaar. Tenslotte wil je zeker weten dat je kind de komende acht jaar in goede

Even voorstellen: Maud Nelissen

Met ingang van het schooljaar 2022-23 is Maud Nelissen de directeur van de Cornelis Vrijschool. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

De campagne is gesloten. Dank voor jouw steun!

De campagne “Draag ook bij aan de vernieuwde Cornelis Vrij!” is afgesloten. Veel dank aan allen die hebben gegeven voor het meubilair, de kasten, de groene speelplaats, de bijen en de theatergymzaal.  Samen doen we

Een feestelijke openingsweek

Op maandag 23 augustus starten we het schooljaar in het vernieuwde schoolgebouw feestelijk met alle kinderen en ouders! Natuurlijk is iedereen benieuwd naar het resultaat van de verbouwing! Daarom zijn er in de avond rondleidingen

De verbouwing

Vanwege de ingrijpende verbouwing van ons schoolgebouw aan de Van de Veldestraat zijn wij tot ca. juni 2021 te vinden aan de Pieter de Hoochstraat 78-80. Volg hier het nieuws van de bouwplaats.

Verloren en gevonden?

Gymspullen kwijt? Vest vergeten? De mand met gevonden voorwerpen bevindt zich op de vide links voor de deuren naar de kleedkamers.